In het kort —

Van het transformeren van bestaande gebouwen tot het creëren van nieuwe werkomgevingen en leefruimtes. Lees hieronder meer details over onze expertises.

Kantoren

Aan kantoren worden steeds hogere eisen gesteld. Boksman verzorgt de volledige upgrade van uw kantoorruimte, van renovatie tot transformatie. Snel en efficiënt, of het nu gaat om 250 of 10.000 vierkante meter.


Bekijk onze kantoor projecten

 

Winkels

Als retailer investeren in een andere winkelinrichting? Boksman heeft veel ervaring in winkelpanden. We werken zowel voor landelijke retailketens als voor zelfstandige winkeliers. De complete verbouwing blijft in één hand.


Bekijk onze winkel projecten

Showrooms

Geef uw doelgroep meer reden voor een bezoek. Met een showroom die maximaal inspeelt op beleving. Boksman ontwikkelt (auto)showrooms op maat. Van complete nieuwbouw tot een eigentijdse update.


Bekijk onze showroom projecten

Horeca

Het interieur van uw bar, restaurant of hotel is het uithangbord van uw formule. Boksman is de interieurspecialist die op grotere en kleinere oppervlakten uit de voeten kan. Inclusief alle technische installaties.


Bekijk onze horeca projecten

Sport & Recreatie

In de leisuresector telt de ervaring van een specialist. Sport- en verblijfsaccommodaties ontwikkelen we conform de hoogste eisen. We bouwen, verbouwen en renoveren, met het hele project van A tot Z ingericht.


Bekijk onze sport & recreatie projecten

Zorg & Onderwijs

Sectoren als zorg en onderwijs veranderen. Gebouwen gaan mee. Voor de aanpassingen van scholen, zorggebouwen en praktijken staat Boksman garant. Nieuwbouw, verbouw of aanpassing: Boksman heeft de kennis en ervaring.


Bekijk onze zorg & onderwijs projecten

Duurzaamheid

Bij Boksman is duurzaamheid niet iets ‘extra’. Het is standaard onderdeel van onze werkwijze. In aanpak, in materialenkeuze, in techniek. Daarmee haalt u aan aannemer in huis die aan de toekomst denkt en zijn verantwoordelijkheid neemt.


Meer over duurzaamheid