Over ons —

Boksman is een bouwbedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen, verbouwen en renoveren van werkomgevingen, inclusief de bouw van het volledige interieur. Met een eigen team van vakmensen en een netwerk van samenwerkende partners houden we het complete bouwkundige gedeelte in één hand.

— Ons kantoor

Onze werkwijze —

Boksman kan als hoofdaannemer en als onderaannemer voor alle bouwkundige werkzaamheden aan de slag. Als hoofdaannemer nemen we de gehele coördinatie op ons. We maken gebruik van vaste samenwerkingspartners of de specialisten van uw voorkeur voor onder meer de fundering en de installaties. In de rol van onderaannemer ligt de focus meestal op het interieur. Die interieurs maken we compleet op maat, grotendeels in de eigen werkplaats met alle faciliteiten voor vakwerk, inclusief 3D-projectie. Eigen vaklieden vertalen de tekeningen van binnenhuisarchitecten in een perfect eindresultaat. Met eigen mensen voeren we het project vervolgens ter plekke uit. Ook de werkvoorbereiding en de bouwbegeleiding nemen we voor onze rekening.

In de uitvoering combineren we oog voor detail met flexibiliteit. Werkzaamheden en werktijden passen we graag aan uw bedrijfsproces aan. Bijvoorbeeld als werken in het weekend u beter uitkomt, want de Westlandse mentaliteit is ons niet vreemd. We houden rekening met de omgeving, vooral bij binnenstedelijke projecten. Met één vast aanspreekpunt op kantoor gaat er geen tijd verloren aan de coördinatie. En creatief als onze specialisten zijn, is er ook altijd een oplossing voorhanden bij problemen die zich onverwacht voordoen.

Onze opdrachtgevers —

Onze naam komt u tegen bij uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende branches. We zijn thuis in retail en zorg, in onderwijs en sport en recreatie, we creëren showrooms en horecabedrijven. De ene keer voor een aanbouw van enkele honderden meters, de andere keer voor nieuwbouw van vele duizenden. Opdrachten variëren van nieuwbouw en transformatie tot renovatie. Niet zelden werken we voor bekende namen zoals de Consumentenbond, Kraft Heinz, ‘s Heeren Loo Zorggroep en Prénatal. Vanuit onze vestiging in Naaldwijk bedienen we opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten.

— Onze werkplaats

Ons team —

Bij Boksman combineren we alle bouwkundige expertise. Een groot deel van het multidisciplinaire team bestaat uit eigen vaklieden: timmerlieden en interieurbouwers. Het zijn specialisten die door hun jarenlange ervaring ook het fijne werk tot in de perfectie in de vingers hebben. De regie van elk project is in handen van het projectbureau, met werkvoorbereiding en bouwbegeleiding als pijlers.

Extra capaciteit creëren we met de inzet van vaste zzp’ers die met regelmaat en dezelfde hoge maatstaven hanteren. We hebben een netwerk van bedrijven voor disciplines die buiten ons spectrum vallen. En al gaat het veel om traditioneel vakwerk, één voor één zijn we innovatief bij Boksman. Want wat goed is kan altijd beter.

Werken bij Boksman —

Met onze aanpak groeien we nog altijd. Daarom is er altijd ruimte voor nieuwe medewerkers. Vooral timmerlieden en interieurbouwers ontvangen we met open armen. Of iedereen die de ambitie heeft om dat te worden. Als jij talent en doorzettingsvermogen meeneemt, zorgen wij voor de begeleiding in huis. Bij Boksman krijg je alle kansen om uit te groeien tot een topper in je vak. En om te werken voor grote namen. Bekijk onze vacatures.

Onze certificaten —

Zekerheid voor alles. Daarom kunnen we relevante certificaten overleggen, zoals VCA, ISO 9001 en ISO 14001. Zodat ook zwart op wit staat dat we veiligheidsregels serieus nemen en kwaliteitsvoorschriften stipt opvolgen.