Apeel

Upgraden nieuw kantoor Apeel in De Lier

Opdrachtgever
FAB 21

Cliënt
Apeel

Locatie
Leehove 40, De Lier

Projectomvang
600 m²

Ontwerp
FAB 21

Oplevering
2021

In het kort —

Apeel is een Amerikaanse onderneming die samen werkt met de natuur om voedselverspilling te verminderen en overvloed te creëren voor iedereen.

Apeel gebruikt materialen die aanwezig zijn in de schillen, zaden en pulp van alle groenten en fruit om een beschermende extra schil te creëren die vocht binnenhoudt en zuurstof buiten houdt. Dat betekent dat producten twee keer zo  lang vers, voedzaam en lekker blijven. 

In opdracht van FAB 21 hebben wij de bestaande kantoren leeggesloopt en geheel opnieuw ingericht; van alle bouwkundige werkzaamheden tot het vernieuwen van de plafonds inclusief het realiseren van het interieur.

Credits —

Fotografie
@ Annelies Koppert